Zoha Vendégház

Nyitva tartás: Egész évben

Cím: 3154 Szuha, Kossuth utca 243/A
Térképen »

Telefon: +36 30 132-5430
E-mail: zohavendeghaz@gmail.com
Honlap: http://zohavendeghaz.hu

Leírás

Bemutatkozás:

Vendégházunk 2014-ben épült 4 darab kétágyas szobával. Szobáink zuhanyzós fürdőszobával, televízióval, ingyenes internettel vanak ellátva. Kényelmes ágyak, tiszta, rendezett helységek várják vendégeinket.  A szobákhoz közös teakonyha áll rendelkezésre, mely mikróval, vízforralóval, kávé-teafőzővel ellátva kellő felszerelést biztosít a közös reggelik, vacsorák, de akár egy egyszerűbb ebéd elkészítéséhez is.

A szállás közelében bolt, posta, templom, könyvtár található, a faluban méz és saját termelésű kecskesajt is kapható. A községben háziorvosi rendelő is üzemel.

Cégek számára 8-10 főig lehetőség van csapatépítő tréningek, oktatások lefolytatására. Az előadások, továbbképzések számára akár 12-16 főt befogadó rendezvénytermet is tudunk biztosítani. Étkezés partnereink segítségével akár házhoz kérhető.

Árak:

http://zohavendeghaz.hu/tartalom/arak/1/2

Programlehetőségek / látnivalók a környéken:

Szuha községe Nógrád megyében a Kikerics hegy alatt, a Galya völgyében meghúzódó ki s település, két településrésze Szuha és Mátraalmás. A környékbeli erdőségekből 14 hektár természetvédelmi terület, állat- és növényvilágát megőrizve kiváló élményt nyújt a természetet kedvelők számára. Szuha látványosságai közé tartozik az 1924-ben épült tájház, a harangtorony, a római katolikus Kisboldogasszony templom, Mátraalmáson pedig egy fából készült, több, mint 200 éves haranglábat találunk.

A szuhai tájház 2003-ban nyílt, a benne található szövő- és fonóeszközöket ki lehet próbálni, míg az egyéb bútorok a a régi palóc élet emlékeit idézik, érdemes betérni és akár többször is vissza-, visszalátogatni a családdal, a mátraalmási séta pedig garantáltan a legjobb altatószer lesz az esti pihenéshez

további ajánlatok a weboldalon

 

Szűrés

Használja az opciókat a szállások szűréséhez
show blocks helper

Földrajzi elhelyezkedés

Szolgáltatások