Információk szállásadóknak,
szolgáltatóknak

Küldetésünk:

A falusiszallo.hu oldal célja, hogy Magyarországon összegyűjtsük az összes kifejezetten vidéki, falusi szállást és vendéglátó helyet. A falusiszallo.hu szálláshely kereső és gyűjtő portál, kifejezetten vidéki, falusi szállásokat gyűjt össze.
A szűrők segítségével lehetővé teszi a látogatóknak, hogy széles kínálatunkból könnyebben kiválaszthassák a következő pihenési úti céljukat és Magyarország csodálatos tájainak a megismerését.

Milyen előnyökkel jár a regisztráció?

Működésünk:

Az oldalunkon megjelenített falusi, vidéki szállásokat bemutatjuk és jó szívvel ajánljuk Önöknek, de cégünk nem közvetít e-mailben, telefonon keresztül az érdeklődök és a szállásadók között. Kérjük Önöket, hogy az adott szállásadót keressék közvetlenül érdeklődés, ajánlatkérés céljából a feltüntetett elérhetőségeik egyikén.

Milyen szállásadók, szolgáltatók megjelenését biztosítjuk?

Elsősorban olyan szállásokat, szolgáltatásokat szeretnénk megjelentetni a falusiszallo.hu oldalunkon, melyek kifejezetten vidéki, falusi jellegűek. Ez lehet kiadó nyaraló, villa, családi ház, apartman, szoba, vendégház, panzió és minden olyan egyéb szolgáltatás, mely a vidéki, falusi élethez kapcsolódik. A megjelenéshez kérem legyenek kedvesek kitölteni az oldalunkon található űrlapot. A megadott elérhetőségen kollégánk felveszi Önökkel a kapcsolatot elkészíti az Ön szállásának, szolgáltatásának adatlapját és elfogadás után felkerül az oldalunkra. A szállás adatait a regisztráció után bármikor lehetőség van módosítani.

A regisztráció milyen anyagi vonzattal jár?

Az első 15 szállásadónak és szolgáltatónak bevezető akciónk keretén belül ingyenesen biztosítjuk az oldalunkon a megjelenést az első 6 hónapig.

A további szállásadóknak, szolgáltatóknak a megjelenési díja 4 500 Ft / 12 hónap

Kiemelt Hirdetési lehetőségek:

A kezdőlapon a “Kiemelt ajánlat” alatt megjelenésre kerül a hirdetés.

Keresésekor mindig az elsők közé sorolja, rendezi a rendszer a kiemelt hirdetéseket.

Kérje kiemelt hirdetési árajánlatunkat e-mailben: falusiszallo@gmail.com

Legyen az Ön szállása, szolgáltatása is egy nagyszerű közösségi oldal résztvevője, amellyel növelheti az ügyfelei számát és ezzel a bevételét is!

FOGJUK ÖSSZE, MERT EGYÜTT KÖNNYEBBEN ÉS HATÉKONYABBAN NŐ AZ EREDMÉNY!

https://falusiszallo.hu/